Nädalavahetus sai maha pikutatud ja joodud. Võtsin need kaks päeva, et teha vanakreeka kursuse kirjand, kuid läks nii nagu läks. Sõin xanni, jõin õlut ja viskit. 

Täna läks uni liiga vara ja tagasi ei tulnudki. Hakkasin kuu lõpus saabuvale reisile mõtlema. Kui reisimine oli varem juba põnevust, aga ka ärevust tekitav – kas kõik paberid on ikka korras? Kas ma ikka jõuan õigeks ajaks kohale? Kas lend ikka toimub? - siis nüüd asju, mille üle muretseda palju rohkem. Bürokraatiat on rohkem ja sellest arusaamiseks... kohati tundub, et lõpuni ei saagi aru, asutused räägivad erinevat juttu või ütlevad, et ega nad ka ei tea või et “peaks vist jah nii olema”. Loodan, et ehk see koroonateema vaibub vaikselt ja võetakse lõdvemalt neid reegleid. Siiski teatavad dokumendid on vaja koostada. 

Nüüdseks olen aru saanud, mis ma tegema pean, kuid reisimine on ka kallimaks läinud. Reisikindlustus maksis kuuks ajaks sada eurot. Leidsin juhuslikult seitsme aasta taguse poliisi, kus oli mitmekuune kindlustus alla saja. See selleks, lisaks on vaja teha vähemalt kaks PCR-testi ja kohapeal Bangkokis esimene öö hotellis olla ja oodata siis kolmanda testi tulemust. Kolm testi lisab kohe reisieelarvele 150-200 eurot. Vähemalt lennupiletid sain täitsa mõistliku hinnaga, natuke üle neljasaja. Ööbimine pole ka kallis, alla 20 euro öö. Nii et ei midagi hullu isegi. Enamik kulutusi on juba tehtud. Kui reis läheb plaanipäraselt, siis võib kindlasti rahule jääda. Põnevust on juba kõvasti. Mõtted tiirlevad mineku ümber, kuigi kolm nädalat on veel aega. Kuid nüüd tööle, kontorisse.

Kuulus oleks halb olla. Kui mina kuseksin kasvõi vabaduse väljakul, siis ei juhtuks ilmselt midagi. Võib-olla kui mõni ment peale satuks, siis saaksin väärteomenetluse ja väike rahatrahvi. Kui aga Erich Krieger kuskil Rae vallas väikse pimeda tee serval urineerib, siis hakkab keegi teda jälitama ja asi lõppeb Katrin Lusti tangide vahel. See, kes jälitma hakkas ei teadnud, et tegu on Kriegeriga, kahtlustas joobes juhti. Aga siiski, kuulsusele on vähem lubatud, kui ei taha Delfi esilehel lõpetada.