Eile õhtul ei jõudnud peol kaua tantsida. Olid valed tossud jalas, ei libisenud ja varbad hakkasid valutama. Osad jalanõud on sellised, et jalga pannes tunduvad maailmamugavad, aga paari tunni pärast on valu, mõned suhted on sellised.

Õhtul koju sõites murdusin. Pähe ilmus kujutluspilt Big Macist, friikartulitest. Pöörasin rooli ja sõitsin mööda Tammsaare teed üles kuni jõudsin osside ja muude maakate kogunemispaika, Statoili, uue nimega Circle K juurde, mille kõrval on Mc Donald’s. Mingi veider 2000ndate alguse vaib on seal endiselt. 3. seeria bemmid, kinnise ja järsu olemisega tüübid, venelaste seltskonnad, madal intelligents ja mõttetu lärm meelitab sama lärmaka kiirtoidurestoraniga. Õhtul kümne paiku oli see rahvast täis. Noored peamiselt.

Nii palju siis mu plaanist korra päevas süüa ... Õhtud lähevad ikka raskeks, tuleb end uuesti käsile võtta. Pigem teha siis kodus üks võiku, aga õrn koht ongi tantsimast tulles, kui kõht on tühi. Tundub siiski, et osaliselt olen suutnud alla võtta. Püksinumber pole muutunud, aga kergem tunne on küll. Korra päevas söömine toimiks kindlasti, kui õhtuti jooki ei teeks ega mäkkdonnis keha ei kinnitaks.

Jõin just suure tassi kohvi. Muidugi oli mõnus, aga loodan, et ärevust ei viska üles. Võtan fluanxooli, mis vähendab ärevust veidi, aga tundub, et teeb ka uimasemaks. Ja midagi on lahti unega. Eile tundus võimatu magama jääda, voodi tundus nii ebamugav. Kui vahel tahad võtta padja kaissu ja voodi on pehme, siis eile oli raske olla. Isegi õlu ja 1mg xanax ei aidanud. Lõpuks siiski uinusin, aga viiest juba hakkas uni hõredaks minema. Ärkasin pidevalt üles. Nägin ainult ühte und, mis venis ja jätkus ka pärast ärkamisi. Ma olin koos T-ga ja kellegagi veel, ühe sõbrannaga ja nad olid korralikult emmi teinud, mina mitte. Hängisin erinevates avalikes kohtades ja märkasin, kuidas kõik saavad aru, et nad on aines, aga samas mõistsin ka, et nad ise ei saa aru ja on mõnusa laine peal. Sellega seoses meenub, et eile juhtus midagi, mida elus väga harva, kui üldse, aset leiab. Leidsin köögikappi koristades tükki kristalli. Päris korraliku kamaka. Hea teada, et vajadusel on olemas. Kui, siis tahaks teha mõne armsa tüdrukuga koos. Kui üldse. Aga purjus peaga võib igasuguseid asju välja mõelda. Hakkab tunduma hea mõte üks pauk teha.