On suuremaid probleeme ja väiksemaid. Üks väiksem, mille üle praegu reaalselt mõtlesin, on mu riidekapp. Aastakümneid vana puust kapp, mis muidu on täitsa tore, aga kui riided on seal mõned kuud seisnud, siis särki selga pannes, on tunda kapilõhna, segu puidust ja millestki veel, jahust. Iseloomulik kapi seisnud lõhn. Mitte otseselt ebameeldiv, aga puhtale riidele ei tahaks. Mida siis teha, kas on olemas mingid lõhnakotikesed, mida saab riidekappi panna ja mis hoiavad selle probleemi ära? Ma ikka pole veel oma eluga nii kaugele jõudnud, et osta uus riidekapp. Mis sa arvad, et mulle ei meeldiks garderoob, kuhu saab sisse kõndida ja valida sobivad riided, selle asemel, et uksi lahti tõmmata ja sügavatesse riiulitesse kobamisi kaevuda? Ikka meeldiks. Või kasvõi üks suurem kapp, kuhu kõik riided ära mahuvad, praegu jooksen kahe toa vahet, otsides taga.

Eile õhtul tulin tantsutunnist, nägin Stroomi ranna punast päikeseloojangut, kätel on ikka külm rattaga sõites. Külm, aga mitte nii jäine, et sõrmed tundetuks muutuksid, areng seegi. Kõige riskantsemad on õhtu viimased tunnid, siis võib libastuda. Tuli jube õlleisu. Läksin Maximast läbi. Päeval leidsin kodust lauasahtlist kaks tabletti unerohtu, mille olemasolust ma polnud teadlik. Tekkis mõnus plaan paar õlut ja paar smomni võtta. Seda tegingi, viskasin kodus kohe voodisse pikali ja lasin õllel hea maitsta. Pole uinuteid üle kuu aja tarvitanud, tolerants on natuke tagasi tõmmanud, mõjusid küll. Mõtlesin kirjutada, aga tekkis soov inimestega rääkida. Tavaliselt ma ei taha suhelda, kõnesid vastu võtta ja asju arutada, aga kui võtta 1-2 unerohtu, siis võiks vabalt asju ajada, suhelda. Paljud asjad saabki korda ajada suhtluse teel ja vahel nende nn kuhjunud kohustuste tagamaad on lihtsalt mõned telefonikõned ja paar meili. Ma loodan, et sellest on midagi õppida ja saan kiiremini suheldud ka kaine peaga.

Nüüd on väike pohmakas. Ei midagi hullu. Õnneks ei ärganud kell 5, vaid ikka 8 paiku. See oli kosutav. Täna on vaba õhtu. Kui tuult on, siis lähen lohesurfi õppima, kuiva trenni tegema, saan proovida, kuidas on lohe lennutada.