Egiptlane Mooses. Mingil põhjusel olen selle raamatu ostnud. Ju sai odavalt. Palju on raamatuid, kõiki ei pea läbi lugema, mis kodus on. Peaasi, et leiaks midagi, mis kaasa haarab, siis on elu parem. Nii meeldiv, kui kodu poole teel meenub põnev lugu, mis on parasjagu pooleli. Siis ei tundugi kodu nii üksik paik, kus midagi pole teha.

Eilne päev oli nurgeline ja ebameeldiv, nädalavahetu andis veel tunda, kuid õhtune tantsutund tegi kõik paremaks. Õppisin palju, pehme juhtimine - ma olen õnnelik, et praegu on Eestis nii hea õpetaja, kelle käe all harjutada. Pärast tundi, mis toimus mere ääres päikeseloojangu taustal, käisin ujumas. Kogu päevane arvuti taga palavas konutamine pöördus ümber millekski elusaks. Hea õpetaja ja grupiga on tantsimine väga tõmbav. Tehes seda õigesti, üksteist tunnetades, muutub tants väga nauditavaks, kontaktivõlu, mis ... annab kuidagiviisi mõnulaine, mis peegeldub partneri silmades ja näos. On täiesti ilmselge, kas tal on mugav või mitte.

Konitsioneer puhub külma. Teises toas. Lihtsam oleks töötuba kolida siia tuppa, mida ei kuumuta päev läbi päike, kui jahutada kõige palavamat tuba. Konditsioneer teeb üsna tüütut lärmi. Nüüd aga tuleb tööle asuda. Süüa natuke ja tööle asuda. Täna on vanaisa sünnipäev. Leian talle mõne raamatu lugemiseks? Bryson talle meeldis. Äkki midagi temalt. Hästi, näeme varsti. Tsau.